Matematik
Ti-92 funktioner
21. januar 2007 af
Studine1 (Slettet)
Jeg har fået en Ti-92 men mangler lidt hjælp til nogle ting.
Hvordan "solver" man, med hensyn til, fx x?
Hvordan laver man en kurve udfra en masse punkter (x,y)?
Skriv endelig!!!
Hvordan "solver" man, med hensyn til, fx x?
Hvordan laver man en kurve udfra en masse punkter (x,y)?
Skriv endelig!!!
Svar #1
21. januar 2007 af Studine1 (Slettet)
Med hensyn til "solver" mener jeg: finde en løsning til en ligning. Der er vist noget om, man skal sætte ligningen lig med nul...men præcis hvad skal man skrive på lommeregneren? Bare brug en tilfældig ligning, når du vil forklare mig det, tak ;-)!
Svar #2
21. januar 2007 af allan_sim
#0.
Løs ligningen 3x+4=13
solve(3x+4=13,x)
Til det andet spørgsmål: Vil du blot plotte punkterne og lave en blød kurve, eller skal den være af en bestemt type?
Løs ligningen 3x+4=13
solve(3x+4=13,x)
Til det andet spørgsmål: Vil du blot plotte punkterne og lave en blød kurve, eller skal den være af en bestemt type?
Svar #3
21. januar 2007 af Studine1 (Slettet)
bare til en titrer kurve i kemi eller til kinitik...
Tak for ovenstående!
Tak for ovenstående!
Skriv et svar til: Ti-92 funktioner
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
