Matematik
linniers skæring efter parameterfremstilling
27. januar 2007 af
Jorvik (Slettet)
opg 935 i 3H
punktet P(3,-2,4), der ligger på l
& er parallel med m, hvor punkterne Q(2,2,3) og R(4,8,0) ligger
Jeg skal finde koordinater til skæringspunkterne
Jeg har parameterfremstillingen - hvad nu???
Min lærer sagde at jeg skulle sætte z=0 og derved finde "t"
Hvordan kan jeg finde t ved at gøre det???
punktet P(3,-2,4), der ligger på l
& er parallel med m, hvor punkterne Q(2,2,3) og R(4,8,0) ligger
Jeg skal finde koordinater til skæringspunkterne
Jeg har parameterfremstillingen - hvad nu???
Min lærer sagde at jeg skulle sætte z=0 og derved finde "t"
Hvordan kan jeg finde t ved at gøre det???
Svar #2
27. januar 2007 af Cecimort (Slettet)
Nu er det ikke alle, der har den pågældende bog, så prøv at skriv ligningen op herinde.
Svar #3
27. januar 2007 af Jorvik (Slettet)
Det er skæringspunkterne mellem l og koordinatplanerne..
(x,y,z) = (3,-2,4) + t(2,6,-3)
(x,y,z) = (3,-2,4) + t(2,6,-3)
Skriv et svar til: linniers skæring efter parameterfremstilling
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
