Matematik

Hjælp til at forstå denne funktion

27. januar 2007 af Watergate (Slettet)
Hej jeg har problemerne med at finde de intervaller hvor funktionen er voksende i denne funktion:
y=x-(3/2)ln(x^2+2)

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. januar 2007 af ibibib (Slettet)

Løs ligningen f'(x)=0.

Brugbart svar (0)

Svar #2
27. januar 2007 af mathon

det vil hjælpe meget, hvis du får

f'(x)=(x^2-3x+2)/(x^2+2)

Brugbart svar (0)

Svar #3
27. januar 2007 af mathon

se
http://peecee.dk/?id=24983

Skriv et svar til: Hjælp til at forstå denne funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.