Matematik

noget med en funktion

29. januar 2007 af Alcone (Slettet)
Hej.

EN funktion f er bestemt ved f(x)= 1/1+e^x , x E R.

Gør rede for, at f er voksende..

Jeg har så fået differentieret f(x) til at være:

f'(x)= ln(2) / 4*(cosh(ln(e)*x/2))^2

Hvordan kan jeg så gøre rede for, at f netop er voksende? :S


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. januar 2007 af Jerslev (Slettet)

#0: Bestemt monotoniforholdene. :)

Svar #2
29. januar 2007 af Alcone (Slettet)

hvordan gør man nu det? :/ hehe

Svar #3
29. januar 2007 af Alcone (Slettet)

hvordan gør man nu det? :/ hehe

Brugbart svar (0)

Svar #4
29. januar 2007 af mathon

f'(x) = -1/[4*(cosh(x/2))^2]

cosh(x/2)>=1 => nævneren er konstant positiv

fortegnsvariation for f'(x)=(-)/(+) = (-), hvorfor

f(x) = 1/(1+e^x) er konstant aftagende - lige modsat DET, du vil have os til at redegøre for!!!

Skriv et svar til: noget med en funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.