Matematik
lille integrale -der driller..
05. februar 2007 af
Sune æ karl (Slettet)
jeg vil meget gerne se udregningerne til dette integrale
f(x)=sin(x)*cos(x) => F(X)=-1/2(cos(x))^2
jeg forstår det simpelthen ikke..
mvh Sune
f(x)=sin(x)*cos(x) => F(X)=-1/2(cos(x))^2
jeg forstår det simpelthen ikke..
mvh Sune
Svar #1
05. februar 2007 af MissiMissy (Slettet)
prøv at differentere F(x) så det ender med at se ud som f(x)...
Svar #2
05. februar 2007 af Sune æ karl (Slettet)
den går ikke.. vi havde en prøve -uden hjælpe midler.. hvor vi skulle integrere sin(x)*cos(x).. har så senere tjekket efter på lommeregneren at det giver -1/2(cos(x))^2 men forstår simeplthen ikke hvordan man kommer til det..
Svar #3
06. februar 2007 af Sune æ karl (Slettet)
men altså kan se at det er sin(x) der bliver omdannet til -cos(x) og integreres som var det et t.. men hvorfor?
Skriv et svar til: lille integrale -der driller..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
