Matematik
Polynomier og division - har brug for hjælp til forståelse
05. februar 2007 af
corazón (Slettet)
Hvad er det jeg gør forkert?!?! Jeg er blevet så frustreret over denne opgave :(
p(x) = (x^3 - 11x^2 + 15 + 27):(x-3) = (mit resultat) x^2+14x-42
Og hvis man laver kontrol, så passer det ikke...
Mit andet resultat er (ja det er crazy, men har prøvet lidt af hvert): x^2 + 24x - 30
Mellemregninger skal jeg skrive ind i word, det er for besværligt og for forvirrende herinde...
p(x) = (x^3 - 11x^2 + 15 + 27):(x-3) = (mit resultat) x^2+14x-42
Og hvis man laver kontrol, så passer det ikke...
Mit andet resultat er (ja det er crazy, men har prøvet lidt af hvert): x^2 + 24x - 30
Mellemregninger skal jeg skrive ind i word, det er for besværligt og for forvirrende herinde...
Svar #2
05. februar 2007 af corazón (Slettet)
Genialt! Nu går mine mellemregninger også op.. det var lige den der -8x der drillede mig ret meget...
Tak for hjælpen, Mathon!
Tak for hjælpen, Mathon!
Svar #3
05. februar 2007 af corazón (Slettet)
Genialt! Nu går mine mellemregninger også op.. det var lige den der -8x der drillede mig ret meget...
Tak for hjælpen, Mathon!
Tak for hjælpen, Mathon!
Skriv et svar til: Polynomier og division - har brug for hjælp til forståelse
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
