Matematik
endnu en diff. lign.
14. februar 2007 af
The nørd (Slettet)
opgave 5.136 går så ud på:
bestem til differentialligningen
(dy/dx)= -16x/y
den løsning hvis graf går gennem punktet p(0,1)
vi(to matematik trætte tøser) har funder frem til at f(x)=kvadratrod(2(-8x^2+½))
har vi løst den nogenlunde rigtigt? :D
bestem til differentialligningen
(dy/dx)= -16x/y
den løsning hvis graf går gennem punktet p(0,1)
vi(to matematik trætte tøser) har funder frem til at f(x)=kvadratrod(2(-8x^2+½))
har vi løst den nogenlunde rigtigt? :D
Skriv et svar til: endnu en diff. lign.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
