Kemi
pH beregning
26. februar 2007 af
Notjer (Slettet)
*Beregn pH i en opløsning der indeholder NH4+ og NH3 med følgende koncentrationer:
[H4+]= 0,25M og [NH3]= 0,050M*
Har aldrig rigtig fanget syrebase kemi, ved virkelig ikke hvorfor. Organisk, ligevægtssystemer, komplekskemi etc. er intet problem for mig, selv noget jeg ikke er blevet underivst i, så håber at få et svar.
[H4+]= 0,25M og [NH3]= 0,050M*
Har aldrig rigtig fanget syrebase kemi, ved virkelig ikke hvorfor. Organisk, ligevægtssystemer, komplekskemi etc. er intet problem for mig, selv noget jeg ikke er blevet underivst i, så håber at få et svar.
Svar #2
26. februar 2007 af Notjer (Slettet)
pH = 9,25+log(0,05M/0,25M) = 8,55
sandt?
[h4+] er NH4+.
sandt?
[h4+] er NH4+.
Skriv et svar til: pH beregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
