Matematik
En gammel ligning
26. februar 2007 af
BillyTheKiddy (Slettet)
Hejsa - jeg har en lidt underlig ligning som jeg håber nogle kan hjælpe mig med.
Ligningen lyder således:
Udgifterne til en kanal er 250 000,- Kanalen er 3 meter bred foroven, 2 meter bred i bunden og 2 meter dyb.
Hver mand graver 5 kubikmeter om dagen, og daglønnen er 1000,-
Hvor lang er kanalen?
Er selv nået frem til således:
250 000/1000 = 250
3 x 3 x 2 = 18
18/5 = 3,6
250 x 3,6 = _900 meter_
Hjælp modtages med kyshånd!
Ligningen lyder således:
Udgifterne til en kanal er 250 000,- Kanalen er 3 meter bred foroven, 2 meter bred i bunden og 2 meter dyb.
Hver mand graver 5 kubikmeter om dagen, og daglønnen er 1000,-
Hvor lang er kanalen?
Er selv nået frem til således:
250 000/1000 = 250
3 x 3 x 2 = 18
18/5 = 3,6
250 x 3,6 = _900 meter_
Hjælp modtages med kyshånd!
Svar #1
27. februar 2007 af BillyTheKiddy (Slettet)
Ingen hjælp?
Ved godt det er sent, men så svær er den vel heller ikke ;)
Ved godt det er sent, men så svær er den vel heller ikke ;)
Skriv et svar til: En gammel ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
