Matematik
simpel reduktion
06. marts 2007 af
compaq (Slettet)
Følgende udtryk skal reduceres:
(a^-1)^2(b^2-1)/(b+1)a = a^-2(b^2-1)/(b+1)a =
må jeg gerne som det næste bare gange a^-2 ind i parantesen? Min 1.g's matematik er ikke lige genopfrisket endnu :/
(a^-1)^2(b^2-1)/(b+1)a = a^-2(b^2-1)/(b+1)a =
må jeg gerne som det næste bare gange a^-2 ind i parantesen? Min 1.g's matematik er ikke lige genopfrisket endnu :/
Svar #1
06. marts 2007 af Dominik Hasek (Slettet)
#0:
For at der nu ikke skal opstå forvirring om eventuelle mangelende parenteser: Mener du så
^2(b^2-1)}{(b+1)a}} $)
for det er ikke det du skriver?
For at der nu ikke skal opstå forvirring om eventuelle mangelende parenteser: Mener du så
for det er ikke det du skriver?
Svar #3
06. marts 2007 af Dominik Hasek (Slettet)
#2:
Du svarer ikke på mit spørgsmål (eller er dit ``nej'' svaret på om du mener det jeg har skrevet i #1?)!
Du svarer ikke på mit spørgsmål (eller er dit ``nej'' svaret på om du mener det jeg har skrevet i #1?)!
Svar #4
06. marts 2007 af compaq (Slettet)
ja det var meningen at det var det jeg skulle have skrevet.
Skriv et svar til: simpel reduktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
