Matematik
Haster! Afstanden ml. 2 linjer i rummet
06. marts 2007 af
Missty (Slettet)
Hej, håber på jeres hjælp!
Der er givet et koordinatsystem i rummet. Linjen l går gennem punkterne A(4,-4,9) og B(7,2,15), og linjen m har parameterfremstillingen:
x=1+t
y=2+2t
z=3+2t
Gøre rede for, at linjerne er parallelle, og beregn afstanden mellem dem.
Der er givet et koordinatsystem i rummet. Linjen l går gennem punkterne A(4,-4,9) og B(7,2,15), og linjen m har parameterfremstillingen:
x=1+t
y=2+2t
z=3+2t
Gøre rede for, at linjerne er parallelle, og beregn afstanden mellem dem.
Svar #1
06. marts 2007 af eightx2 (Slettet)
Kig på retningsvektoren for linjen der går gennem A og B. Hvordan er denne i forhold til retningsvektoren for linjen m?
Skriv et svar til: Haster! Afstanden ml. 2 linjer i rummet
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
