Matematik

Rente.., Hastende!

08. marts 2007 af Izabella (Slettet)
Der indsættes 2000 kr. hver måned i 5 år. Efter 61. og sidste indbetaling står kontoen på 134.791,35 kr.

Jeg skal finde ud af hvad den måndlige rente var.

Er der ikke nogels om kan hjælpe?



Brugbart svar (0)

Svar #1
08. marts 2007 af hensker (Slettet)


K_n=K*(1+r)^n=K+Kr^n
Kr^n=K_n-K
r^n=K_n/K-1
r^(n*(1/n)=(K_n/K-1)^(1/n)
r=(K_n/K-1)^(1/n)

Ser det ikke meget rigtigt ud?

Svar #2
08. marts 2007 af Izabella (Slettet)

Det ved jeg ikke?

Brugbart svar (0)

Svar #3
08. marts 2007 af mathon

se
http://peecee.dk/?id=33192

Skriv et svar til: Rente.., Hastende!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.