Kemi
Beregne PH
12. marts 2007 af
Happy (Slettet)
Jeg skal beregne PH i disse tilfælde:
Beregner koncentrationen af fosforsyre i en cola ved at anvende forbruget af NaOH i første ækvivalenspunkt. Desuden brugte vi 20 mL (0,02 L) cola og brugte 1,3 mL NaOH (0,0013 L) som aflæses ud fra grafen og 0,100 NaOH-opløsning.
Bruger at: n = c * V og finder mol og derefter konc.
n = 0,100 M * 0,0013 L = 1,3 * 10^-4 mol
C = 1,3*10^-4 / 0,02 L = 0,0065 M
Finder så PH
½ * (2,12 – log (0,0065 M) = PASSER IKKE MED GRAFEN
HJÆLP!
er det rigtigt det jeg har gjort
Beregner koncentrationen af fosforsyre i en cola ved at anvende forbruget af NaOH i første ækvivalenspunkt. Desuden brugte vi 20 mL (0,02 L) cola og brugte 1,3 mL NaOH (0,0013 L) som aflæses ud fra grafen og 0,100 NaOH-opløsning.
Bruger at: n = c * V og finder mol og derefter konc.
n = 0,100 M * 0,0013 L = 1,3 * 10^-4 mol
C = 1,3*10^-4 / 0,02 L = 0,0065 M
Finder så PH
½ * (2,12 – log (0,0065 M) = PASSER IKKE MED GRAFEN
HJÆLP!
er det rigtigt det jeg har gjort
Skriv et svar til: Beregne PH
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
