LaTeX
Matematisk korrekte tegn på sitet.
03. april 2007 af
Mimical (Slettet)
Dominik Hasek fortæller mig at man har implementeret LaTeX på denne hjemmeside. Kan man så bare skrive LaTeX-kode i "svarruden"?
F.eks.:
\begin{equation}
\sum^{n}_{1} r=\frac{1}{2}(n+1)
\end{equation}
Hm, det vil jo vise sig. Er der ikke kommet noget reelt matematik ud af mit forsøg, må I gerne hjælpe til.
F.eks.:
\begin{equation}
\sum^{n}_{1} r=\frac{1}{2}(n+1)
\end{equation}
Hm, det vil jo vise sig. Er der ikke kommet noget reelt matematik ud af mit forsøg, må I gerne hjælpe til.
Du skal pakke din LaTeX kode ind i 
Eksempel:
\ = \lim_{\delta x\to0}\frac{f(x+\delta x)-f(x)}{\delta x}$)
Skrevet (uden FJERN):
\large f^\prime(x)\ = \lim_{\Delta x\to0}\frac{f(x+\Delta x)-f(x)}{\Delta x}
Eksempel:
Skrevet (uden FJERN):
\large f^\prime(x)\ = \lim_{\Delta x\to0}\frac{f(x+\Delta x)-f(x)}{\Delta x}
Svar #5
03. april 2007 af Mimical (Slettet)
Undskyld, men jeg er vist lidt dum.
$$\sum^{n}_{1} r=\frac{1}{2}(n+1)$$
$$\sum^{n}_{1} r=\frac{1}{2}(n+1)$$
Svar #16
09. april 2007 af Mimical (Slettet)
Der var tilsyneladende behov for lidt oplysning om hvordan man skriver LaTeX på studieportalen.dk
Svar #17
10. april 2007 af DanniBred (Slettet)
#16 hehe ja, jeg har lige brugt et par dage her i påsken til at sætte mig ind i LaTeX. Synes det er fantastisk.. og så vil jeg jo også gerne kunne skrive det her inde :)
Lige engang til.. ;)
\large\frac{\sqrt[3]{5^{2,554}}}{\sqrt[5]{216}}+\sum^{n}_{1}r^{2,434}\cdot10=\cdots
Lige engang til.. ;)
\large\frac{\sqrt[3]{5^{2,554}}}{\sqrt[5]{216}}+\sum^{n}_{1}r^{2,434}\cdot10=\cdots
