Matematik

Vende ligningen om

11. april 2007 af Thingyman (Slettet)
Jeg håber nogle kan hjælpe mig med at vende den følgende ligning om, således T bliver isoleret. Det ville i hvert fald være meget værdsat :)

v(lyd) = 331 * kvadratroden af T / 273 K.

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. april 2007 af JensJensJens2 (Slettet)

Ser ligningen sådan her ud: v(lyd) = 331 * (kvadratroden af T / 273 K.) eller v(lyd) = (331 * kvadratroden af T )/ 273 K.?

Svar #2
11. april 2007 af Thingyman (Slettet)

Undskyld, det er den førstnævnte :)

Brugbart svar (0)

Svar #3
11. april 2007 af Mandelbrot (Slettet)

T = 273K * (v(lyd)/331)^2

Svar #4
11. april 2007 af Thingyman (Slettet)

Mange tak for hjælpen :)

Skriv et svar til: Vende ligningen om

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.