Kemi
Hjæælp til kemi opgave..
12. april 2007 af
asis (Slettet)
er der nogen af jer der kan hjælpe mig med at afstemme denne reaktion ch3ch2choh + cr2 -->
og denne her også :
ch2ch2c=0-h + ag+ -->
tak på forhånd
og denne her også :
ch2ch2c=0-h + ag+ -->
tak på forhånd
Svar #1
12. april 2007 af asis (Slettet)
ch3ch2choh + cr2 --> ch3ch2-c=o-h + cr3+
ch2ch2c=0-h + ag+ --> ag + ch3coo-
hvordan afstemmer jeg den?
ch2ch2c=0-h + ag+ --> ag + ch3coo-
hvordan afstemmer jeg den?
Skriv et svar til: Hjæælp til kemi opgave..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
