Matematik
ligevægt af multipopulations model!
13. april 2007 af
pededrengen (Slettet)
Ønsker at finde en ligevægt (P,Q), med P > 0 og Q > 0
P = P(1 + 1,3(1 - P)) - 0,5P*Q
Q = 0,3Q + 1,6P*Q
Er det her hvor man skal sætte P = Q???
Lidt hjælp til at komme ordenligt i gang modtages med kyshånd;-)
P = P(1 + 1,3(1 - P)) - 0,5P*Q
Q = 0,3Q + 1,6P*Q
Er det her hvor man skal sætte P = Q???
Lidt hjælp til at komme ordenligt i gang modtages med kyshånd;-)
Svar #1
13. april 2007 af Madsst (Slettet)
Det kommer jo lidt an på hvad du gerne vil og hvad P og Q er, men du skal formentlig løse de to ligninger i to ubekendte...
Skriv et svar til: ligevægt af multipopulations model!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
