Matematik

Differentiering

14. april 2007 af pededrengen (Slettet)
F(V) = 0,6V+8

f(V) = 0,6V
g(V) = 8

f'(V) = 0 eller 8 ??????? er meget i tvivl!
g'(V) = 0,6

Nogle der kan hjælpe med at bestemme f'(V)

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. april 2007 af Esbenps

Altså hvis f(V) = 0,6V, så bliver f'(V) = 0,6. Desuden hvis g(V) = 8, så bliver g'(V) = 0...

Skriv et svar til: Differentiering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.