Matematik

Logaritme problemer...

06. april 2004 af soren_and (Slettet)
Hmm, pinligt... Men har problemer med at løse ligningen:
log(x+2) - log(x) = 2

Ka ik huske hva man ska gøre :o(

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. april 2004 af Mads^^ (Slettet)

Det omvendte af log er 10^x. Samtidig er der en regel for at loga-logb=log(a/b).
Såeh:
(x+2)/x=20

Brugbart svar (0)

Svar #2
06. april 2004 af PhoSpheer (Slettet)

Mads, er det ikke:
(x+2)/x = 100 , da 10^2 = 100

Brugbart svar (0)

Svar #3
06. april 2004 af Mads^^ (Slettet)

jow :) hehe, my bad!

Svar #4
06. april 2004 af soren_and (Slettet)

Jamen, hvordan kommer man så videre derfra? :o( Hvis nu x skal isoleres...

Brugbart svar (0)

Svar #5
06. april 2004 af Mads^^ (Slettet)

arh - det burde ikke være det store problem. (x+2)/x=100 <=> x+2=100x <=> 2=99x <=> x=2/99

Svar #6
06. april 2004 af soren_and (Slettet)

Oops... Måske sku jeg blive sproglig i stedet? ;o) hehe...
Tak!

Brugbart svar (0)

Svar #7
06. april 2004 af erdos (Slettet)

#6 ---> Nej forhelvede, der er sgu nok arbejdsløse! Der skal ikke opdrættes flere...

Brugbart svar (0)

Svar #8
06. april 2004 af PhoSpheer (Slettet)

LoL!

Skriv et svar til: Logaritme problemer...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.