Matematik
hjæælp - hurtig:)
19. april 2007 af
Skat1 (Slettet)
løs ligning:
1/2x+7=-2 1/2x 31?
hvordan løser jeg den?
der skal lige siges at 2 og 1/2 skal være sammen.
prisen er steget fra 350 til 550 ?
stigning er på = 5
reducer=
3(2b+a)-5b-a?
1/2x+7=-2 1/2x 31?
hvordan løser jeg den?
der skal lige siges at 2 og 1/2 skal være sammen.
prisen er steget fra 350 til 550 ?
stigning er på = 5
reducer=
3(2b+a)-5b-a?
Svar #1
19. april 2007 af Esbenps
Hvad mener du med, at 2 og 1/2 skal være sammen? 2 gange 1/2 giver 1. Mener du 2+1/2, dvs. 5/2?
Hvad mener du med de to midterste linjer?
Når du skal reducere, er det en god ide at starte med at opløse paranteser. I det her tilfælde, skal du gange 3 ind i parantesen...
Hvad mener du med de to midterste linjer?
Når du skal reducere, er det en god ide at starte med at opløse paranteser. I det her tilfælde, skal du gange 3 ind i parantesen...
Skriv et svar til: hjæælp - hurtig:)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
