Kemi
Beregnelser af stofmægder
21. april 2007 af
Pavilion (Slettet)
Jeg skal svare på de her spørgsmål. Men kemi er jeg ikke god til.
Så hvis man kunne skære det ud i pap for mig hvordan eller hvilke formler jeg skal bruge, ville det være dejligt.
a) Beregn stofmængden af AgNO3 i det tilsatte volumen 0,1 M AgNO3.
b) Hvor stor en stofmængde Ag+ er der tilsat?
c) Hvor stor en stofmængde Cl- indeholdt 1,00 mL havvand? (Svaret skal begrundes).
d) Beregn [Cl-] i havvand.
e) Vi antager nu, at chloridioner i havvand udelukkende findes sammen med natriumioner.
Beregn massen af NaCl i 1 L havvand.
Tak på forhånd :)
Så hvis man kunne skære det ud i pap for mig hvordan eller hvilke formler jeg skal bruge, ville det være dejligt.
a) Beregn stofmængden af AgNO3 i det tilsatte volumen 0,1 M AgNO3.
b) Hvor stor en stofmængde Ag+ er der tilsat?
c) Hvor stor en stofmængde Cl- indeholdt 1,00 mL havvand? (Svaret skal begrundes).
d) Beregn [Cl-] i havvand.
e) Vi antager nu, at chloridioner i havvand udelukkende findes sammen med natriumioner.
Beregn massen af NaCl i 1 L havvand.
Tak på forhånd :)
Svar #1
21. april 2007 af dnadan (Slettet)
a) n(AgNO3=c*V
b) n(AgNO3)=n(Ag+)
c) og d) mangler jeg lidt info for at kunne bedømme...
b) n(AgNO3)=n(Ag+)
c) og d) mangler jeg lidt info for at kunne bedømme...
Skriv et svar til: Beregnelser af stofmægder
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
