Matematik
kan det passe
29. april 2007 af
baloon (Slettet)
hej, kan det godt passe, at man får en vinkelsum der er over 180 grader, hvis vinkelspidsernes koordinater er angivet i rummet og der er tale om en trekant?
på forhånd tak
på forhånd tak
Svar #1
29. april 2007 af Grud (Slettet)
Det kommer an på hvilken type geometri der er tale om. I euklidsk (den normale geometri) kan det ikke, mens det i hyperbolsk geometri godt kan lade sig gøre.
Jeg har aldrig selv haft en opgave hvor der var tale om hyperbolsk geometri og slet ikke hvis det ikke står oplyst. Jeg kunne tænke mig du evt. har lavet en regnefejl?
Jeg har aldrig selv haft en opgave hvor der var tale om hyperbolsk geometri og slet ikke hvis det ikke står oplyst. Jeg kunne tænke mig du evt. har lavet en regnefejl?
Svar #2
29. april 2007 af baloon (Slettet)
hmm det tror jeg ik
har vinkel spidserne
X(5,7,11)
Z(-4,4-9)
Y(3,2,0)
får så
X =27,6
Y=125,2
Z=152,9
:(
har vinkel spidserne
X(5,7,11)
Z(-4,4-9)
Y(3,2,0)
får så
X =27,6
Y=125,2
Z=152,9
:(
Skriv et svar til: kan det passe
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
