Matematik

Mindst mulig areal

30. april 2007 af rexden1
Hejsa, jeg har en opgave hvor jeg skal bestemme t således at arealet af den trekant vektorene udspænder bliver mindst muligt. Hvordan gør jeg lige det ?

a=(-1,2), â=(-2,-1), b=(3*t^2, 6)


Svar #1
30. april 2007 af rexden1

Kan det iøvrigt passe at for t=1 bliver arealet 6 ?

har beregnet det som: 0,5 * |â o b|

Brugbart svar (0)

Svar #2
06. oktober 2010 af Lars6000 (Slettet)

Sidder med samme opgave, nogen der kan hjælpe ?


Skriv et svar til: Mindst mulig areal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.