Fysik
Spørgsmål
08. maj 2007 af
nåna (Slettet)
Er der nogen der ved hvad perioden for en harmonisk svingning?
Og der står i opgave at jeg skal beskrive energi, men hvordan? jeg ved at der er to forskellige kin. og pot. energi...
Og der står i opgave at jeg skal beskrive energi, men hvordan? jeg ved at der er to forskellige kin. og pot. energi...
Svar #1
08. maj 2007 af Bruger slettet (Slettet)
Du siger w0t=2*pi, heraf får du t=2*pi/w0. Altså wt er argumentet.
Er det tilstrækkeligt?
V.h.
Erik Morsing.
Er det tilstrækkeligt?
V.h.
Erik Morsing.
Svar #3
08. maj 2007 af hollak (Slettet)
hvordan kan man forklare hvad energi er, da der er forskellige former for energi..
Svar #4
08. maj 2007 af Bruger slettet (Slettet)
W omega) er vinkelhastigheden = 2*pi*frekvensen.
Vi kan desværre ikke downloade symboler herinde.
Eksempel
F(t)= 2*sin(w*t+w0)
Argumentet er det, der står i parantesen.
V.h.
Erik Morsing.
Vi kan desværre ikke downloade symboler herinde.
Eksempel
F(t)= 2*sin(w*t+w0)
Argumentet er det, der står i parantesen.
V.h.
Erik Morsing.
Skriv et svar til: Spørgsmål
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
