Matematik

Mathtype kan generere Latex-kode

09. maj 2007 af holretz (Slettet)
Bemærk at programmet Mathtype kan generere Latex-kode.
Man går ind under preferences og vælger translators.
I rullelisten derinde vælger man Latex. Den afkrydsningsboks, der hedder "include Mathtype - code" kan med fordel være uafkrydset, da man således undgår at få overført en masse unødvendig kode. Når man så copy-paster til dette sted, vil det kode man har skrevet dukke op som Latex-kode...

Brugbart svar (2)

Svar #1
09. maj 2007 af Bruger slettet (Slettet)

Jeg har gjort nøjagtigt, som du beskrev, og he er, hvad jeg fik ud af det.
V.h.
Erik Morsing.


% MathType!MTEF!2!1!+-
% feaafiart1ev1aaatCvAUfeBSjuyZL2yd9gzLbvyNv2CaerbuLwBLn
% hiov2DGi1BTfMBaeXatLxBI9gBaerbd9wDYLwzYbItLDharqqtubsr
% 4rNCHbGeaGqiVu0Je9sqqrpepC0xbbL8F4rqqrFfpeea0xe9Lq-Jc9
% vqaqpepm0xbba9pwe9Q8fs0-yqaqpepae9pg0FirpepeKkFr0xfr-x
% fr-xb9adbaqaaeGaciGaaiaabeqaamaabaabaaGcbaWaaSaaaeaaca
% WGUbGaaiyiaaqaaiaadkhacaGGHaWaaeWaaeaacaWGUbGaeyOeI0Ia
% amOCaaGaayjkaiaawMcaaiaacgcaaaaaaa!3E36!
\[
\frac{{n!}}
{{r!\left( {n - r} ight)!}}
\]

Svar #2
09. maj 2007 af holretz (Slettet)

Boksen "include mathtype data" - skal være uafkrydset,så undgår du de mærkelige koder først.

Svar #3
09. maj 2007 af holretz (Slettet)

Her er en formel: \[
\sqrt {a^2 + b^2 }
\]

Svar #4
09. maj 2007 af holretz (Slettet)

okay, den kan tilsyneladende ikke finde ud af at sætte equation omkring.

\begin{equation}
\sqrt {a^2 + b^2 }
\end{equation}

Brugbart svar (2)

Svar #5
09. maj 2007 af Bruger slettet (Slettet)

jeg har afkrydset boxen: Include mathtype data, og her er hvad jeg får:
% MathType!MTEF!2!1!+-
% feaafiart1ev1aaatCvAUfeBSjuyZL2yd9gzLbvyNv2CaerbuLwBLn
% hiov2DGi1BTfMBaeXatLxBI9gBaerbd9wDYLwzYbItLDharqqtubsr
% 4rNCHbGeaGqiVu0Je9sqqrpepC0xbbL8F4rqqrFfpeea0xe9Lq-Jc9
% vqaqpepm0xbba9pwe9Q8fs0-yqaqpepae9pg0FirpepeKkFr0xfr-x
% fr-xb9adbaqaaeGaciGaaiaabeqaamaabaabaaGcbaWaaOaaaeaaca
% WGIbWaaWbaaSqabeaacaaIYaaaaOGaeyOeI0IaaGinaiaadggacaWG
% Jbaaleqaaaaa!3B5B!
\[
\sqrt {b^2 - 4ac}
\]

Brugbart svar (2)

Svar #6
09. maj 2007 af allan_sim

#4.
Formetet her er

kode

hvor X fjernes

For dit eksempel



fås


Brugbart svar (2)

Svar #7
09. maj 2007 af allan_sim

#6.
Og så er det en fordel at kunne få ens pølsefingre til at ramme de rigtige taster...

\sqrt{a^2+b^2}

bliver til


Svar #8
09. maj 2007 af holretz (Slettet)

Igen, der skal IKKE være kryds i den boks, der hedder Math-type data....

det var det jeg kalde uafkrydset.....

Svar #9
09. maj 2007 af holretz (Slettet)




Svar #10
09. maj 2007 af holretz (Slettet)

E.M. prøv at skriv noget kode...

Brugbart svar (2)

Svar #11
09. maj 2007 af Bruger slettet (Slettet)

OK
\[
x < \sqrt {b^2 - 4ac} < x1
\]
Så fik jeg dette her, nu mangler jeg bare at skrive addenderne under kvadratrodstegnet på den "rigtige" måde, ligesom den ikke fik kvadrodrodstegnet med.

Erik Morsing.

Svar #12
09. maj 2007 af holretz (Slettet)

Se #7 for det rigtige format - \[ og \] kan du godt undvære - det vigtigste er selve udtrykket og start og slut angivelserne

Svar #13
09. maj 2007 af holretz (Slettet)





Svar #14
09. maj 2007 af holretz (Slettet)




Brugbart svar (2)

Svar #15
09. maj 2007 af Bruger slettet (Slettet)

\[
< equationX > \backslash \sqrt {b^2 - 4ac} < /equationX >
\]

Jeg opgiver!

Svar #16
09. maj 2007 af holretz (Slettet)




Brugbart svar (2)

Svar #17
09. maj 2007 af Bruger slettet (Slettet)

\[
< \sqrt {a^2 + b^2 } > \backslash \sqrt {b^2 - 4ac} < /\sqrt {a^2 + b^2 } >
\]

Nu gider jeg ikke mere

Erik Morsing

Svar #18
09. maj 2007 af holretz (Slettet)




Svar #19
09. maj 2007 af holretz (Slettet)




Svar #20
09. maj 2007 af holretz (Slettet)





Forrige 1 2 3 Næste

Der er 52 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.