Matematik

hjælp til at finde første ordens afledede

09. maj 2007 af arms race (Slettet)
Hej jeg har problemer med at finde den første afledede af denne funktion:

y = a - (b/c+x)


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. maj 2007 af holretz (Slettet)

y = a - b/c - x

dy/dx = -1

Skriv et svar til: hjælp til at finde første ordens afledede

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.