Matematik

Mig igen -> arealt af trekant

13. maj 2007 af LiseKirstine (Slettet)
Jeg har lige et spørgsmål IGEN i det indlæg jeg lavede med forståelse af opgave ligger det er link det er det samme som gælder her. Jeg skal finde arealet af trekanten men kender kun højden og skal så finde grundlinien vha sin.. men kender jeg ikke AC AB eller BC eller noget hvad gør jeg så

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. maj 2007 af ibibib (Slettet)

Dem beregner du. Start med AB.

Svar #2
13. maj 2007 af LiseKirstine (Slettet)

jamen jeg skal da kende en af siderne for at kunne finde de andre to ikke?? eller glemmer jeg en formel?

Brugbart svar (0)

Svar #3
13. maj 2007 af ibibib (Slettet)

BD = 2, så regner du i trekant ABD.

Svar #4
13. maj 2007 af LiseKirstine (Slettet)

2,83 godt nok:) men arealet skal være for trekant ABC

Svar #5
13. maj 2007 af LiseKirstine (Slettet)

åååh tror jeg er med jeg regner arealet ud i de to trekanter og ligger det så sammen eller????

Brugbart svar (0)

Svar #6
13. maj 2007 af ibibib (Slettet)

BD = 2,83.
Men du skal beregne AB og BC og derefter
Areal = ½·a·c·sinB

Svar #7
13. maj 2007 af LiseKirstine (Slettet)

jeg sad med formlen ½*h*g ok tak det vil jeg lige prøve

Svar #8
13. maj 2007 af LiseKirstine (Slettet)

kan det her virkelig passe synes det ser helt forkert ud
http://peecee.dk/?id=45463

Brugbart svar (0)

Svar #9
13. maj 2007 af ibibib (Slettet)

Det er også forkert. Du skal gøre dig klart (og det skal fremgå af din besvarelse) hvilken trekant du regner i.
Siden med længden 2 ligger overfor en vinkel på 30 grader.
Hvilken vinkel er 120 grader?

Skriv et svar til: Mig igen -> arealt af trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.