Matematik

hvad menes der?

14. maj 2007 af puffersystem (Slettet)
hvad menes der når der står, find produktet at 14 og 6.

skal man så gange eller pluse. ??

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. maj 2007 af -Zeta- (Slettet)

Gange.

Brugbart svar (0)

Svar #2
14. maj 2007 af mathon

1) a+b = SUMMEN af a og b

2) a-b = DIFFERENCEN mellem a og b

3) a*b = PRODUKTET af a og b

4) a/b = KVOTIENTEN mellem a og b

Svar #3
14. maj 2007 af puffersystem (Slettet)

kender i andre matematiske udtryk ??

Skriv et svar til: hvad menes der?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.