Kemi

Beregning af koncentration.

15. maj 2007 af soundwalker (Slettet)
25,0 ml jern(II)opløsning forbruger ved titrering 16,5 ml 0,0200M KMnO4. Beregn koncentrationen af Fe2+ i jern(II)opløsningen.

Opgaven er som skrevet ovenfor. Jeg har fundet stofmængden, men er lidt lost med hvad jeg derefter skal.

Lidt hjælp please (:

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. maj 2007 af gento (Slettet)

c = n /V (bliver målt i M)

n = m/ M

Brugbart svar (0)

Svar #2
15. maj 2007 af gento (Slettet)

c = n /V (bliver målt i M)

n = m/ M

Svar #3
15. maj 2007 af soundwalker (Slettet)

Jeg har nu gjort sådan her:

n = 0,0200M*0,025l = 0,0005 mol

Er det forkert? :)

Skriv et svar til: Beregning af koncentration.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.