Matematik
cos el sin
21. maj 2007 af
hjælp19 (Slettet)
hej
er denne retvinklede trekant cos
c er 17
A 38 grader
C 30 grader
cos A = b/c
cos(38) * 17= 13,40 cm
b= 13,40
er denne retvinklede trekant cos
c er 17
A 38 grader
C 30 grader
cos A = b/c
cos(38) * 17= 13,40 cm
b= 13,40
Svar #1
21. maj 2007 af mathon
...du fik svar
i
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=348934
Svar #2
21. maj 2007 af hjælp19 (Slettet)
ja men ikke helt får The Master siger cos 8 = cos 9 forstår ikke hvorfor han nævner 2 tal 8 og 9 hvor jeg får 13,40
og den anden nævner formlen men han nævner ikke hvilken det er
derofor spøgre jeg igen om min er rigtig så jeg kunne skrive det i min rapport
håber får svar på det får har snart eksam
og den anden nævner formlen men han nævner ikke hvilken det er
derofor spøgre jeg igen om min er rigtig så jeg kunne skrive det i min rapport
håber får svar på det får har snart eksam
Svar #5
21. maj 2007 af mathon
<C=90° (altid C, der er den rette vinkel
hvis <A=38° er <B=90°-38°=52°
du kan selv bestemme, om du vil anvende cos eller sin
cos(B)=a/c hvoraf a=c*cos(B)=17*cos(52°)=
cos(A)=b/c hvoraf b=c*cos(A)=17*cos(38°)=
eller
sin(B)=b/c hvoraf b=c*sin(B)=17*sin(52°)=
sin(A)=a/c hvoraf a=c*sin(A)=17*sin(38°)=
hvis <A=38° er <B=90°-38°=52°
du kan selv bestemme, om du vil anvende cos eller sin
cos(B)=a/c hvoraf a=c*cos(B)=17*cos(52°)=
cos(A)=b/c hvoraf b=c*cos(A)=17*cos(38°)=
eller
sin(B)=b/c hvoraf b=c*sin(B)=17*sin(52°)=
sin(A)=a/c hvoraf a=c*sin(A)=17*sin(38°)=
Skriv et svar til: cos el sin
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
