Matematik

Koord.syst. i planen

28. maj 2007 af Pretsch (Slettet)
Hvordan beregnes koord. sæt. mellem l og m ?

l:

x: -3 + 3t
y: 5 - 2t

og

m:

x: 4 + s
y: 3 + 2s

?

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. maj 2007 af Waterhouse (Slettet)

Løs

-3 + 3t = 4 + s
og
5 - 2t = 3 + 2s

Svar #2
28. maj 2007 af Pretsch (Slettet)

jeg finder:

s = -7 + 3t

skal jeg så ikke bare sætte det ind på s plads i:

5 - 2t = 3 + 2s ???

Brugbart svar (0)

Svar #3
28. maj 2007 af Romulus (Slettet)

Jeps, det skal du. Metoden hedder substitutionsmetoden.

Skriv et svar til: Koord.syst. i planen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.