Matematik
Diff. lign.
28. maj 2007 af
Pretsch (Slettet)
N er løsn til diff. lign :
dN/dt = N (0,095 - 1,6*10^6 * N)
Jeg har så bestemt forskrift for N
N(t) = ( 59375 * (1,09966)^x ) / ((1,09966)^x +3,75)
Hvordan bestemmer man hvor væksthastigheden er størst. Jeg ved det er noget med b / 2a
Men kan ikke se b og a ud fra forskriften for N.
????
dN/dt = N (0,095 - 1,6*10^6 * N)
Jeg har så bestemt forskrift for N
N(t) = ( 59375 * (1,09966)^x ) / ((1,09966)^x +3,75)
Hvordan bestemmer man hvor væksthastigheden er størst. Jeg ved det er noget med b / 2a
Men kan ikke se b og a ud fra forskriften for N.
????
Svar #7
28. maj 2007 af ibibib (Slettet)
M er den øvre grænse for y. Tallet står i tælleren i løsningen.
Skriv et svar til: Diff. lign.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
