Matematik
2.gradsligning problem
29. maj 2007 af
nklj (Slettet)
hejsa.
hvordan løser man følgende andengradsligning, UDEN brug af hjælpemidler. Skridt for skridt tak :)
9a^2-6a-9 = 0
på forhånd tak!
hvordan løser man følgende andengradsligning, UDEN brug af hjælpemidler. Skridt for skridt tak :)
9a^2-6a-9 = 0
på forhånd tak!
Svar #1
29. maj 2007 af Esbenps
Udregn determinanten:
d = b^2 - 4ac = (-6)^2 - 4*9*(-9) = 36 + 4*81 = 36+324 = 360
Løsningerne bliver så følgende:

d = b^2 - 4ac = (-6)^2 - 4*9*(-9) = 36 + 4*81 = 36+324 = 360
Løsningerne bliver så følgende:
Svar #5
29. maj 2007 af nklj (Slettet)
mange tak. Det var specielt den sidste uddybning jeg var i tvivl om
tak ...
:)
tak ...
:)
Skriv et svar til: 2.gradsligning problem
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
