Matematik

LIGNING

31. maj 2007 af bravery (Slettet)
Nogen der kan hjælpe mig med at løse dene ligning?

ligningen skal lige downloades her:

http://peecee.dk/?id=49401

MANGE TAK FOR HJÆLPEN!

Brugbart svar (0)

Svar #1
31. maj 2007 af mathon


8*cos(x) = 4

cos(x) = 0,5

x = pi/3 og x = (5/3)pi

Brugbart svar (0)

Svar #2
31. maj 2007 af -Zeta- (Slettet)

8 * cosx - 3 = 1

8 * cosx = 4

cosx = 0.5

x1 = acos(0.5)

x2 = 2pi - acos(0.5)

Brugbart svar (0)

Svar #3
31. maj 2007 af -Zeta- (Slettet)

acos --> cos^(-1)

Skriv et svar til: LIGNING

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.