Fysik

Fra kg til N

05. juni 2007 af gnukki (Slettet)
Jeg har en snor, hvor den ene ende går igennem en trisse og der hænges et lod på 0,110 kg i enden af den. Hvordan udregner jeg så hvor stor den kraft snoren bliver påvirket med?

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. juni 2007 af mathon


F = m*g = 0,110 kg*9,82 m/s^2 = 1,0802 kg*m/s^2 =
1,0802 N

Skriv et svar til: Fra kg til N

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.