Matematik

Hjælp Hurtigt - Isolering af Y2

05. juni 2007 af GX Graff (Slettet)
Er der nogen der kan fortælle mig hvordan jeg isolerer Y2 i denne formel:

a=(Y2-Y1)/(X2-X1)

På forhånd tak

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. juni 2007 af holretz (Slettet)

Det er ikke god tone at skrive hjælp/hurtigt herinde...

Svar #2
05. juni 2007 af GX Graff (Slettet)

okay, ska nok lade være med at gøre det en anden gang så.

Brugbart svar (0)

Svar #3
05. juni 2007 af En_Fisk (Slettet)

Først skal du have flyttet x2-x1 over på den anden side:
a(x2-x1)=y2-y1
Derefter skal du bare rykke -y1 på den anden side, så har du isoleret y2.
a(x2-x1)+y1=y2
så kan du altid regne parantesen ud:
y2=ax2-ax1+y1

Brugbart svar (0)

Svar #4
05. juni 2007 af holretz (Slettet)

a = (Y2 - Y1)/ (X2 - X1) <=> a* (X2 - X1) = Y2 - Y1

<=> a* (X2 - X1) + Y1 = Y2


Svar #5
05. juni 2007 af GX Graff (Slettet)

Mange tak holretz.

Svar #6
05. juni 2007 af GX Graff (Slettet)

Havde ikk set dig En Fisk.
Så tak til jer begge.

Skriv et svar til: Hjælp Hurtigt - Isolering af Y2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.