Matematik

Eksponentiel udvikling bevis for b

07. juni 2007 af trice (Slettet)
Jeg skal op i mundtlig matematik, og skal under eksponentielle funktioner f(x) = b*a^x bevise, at b findes ved y1/x^x1. Beviset står ikke i min bog. Nogle der kan hjælpe??

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. juni 2007 af rosiette (Slettet)

bestemmelse af b :

b*a^x1 = y1

b= y1/ a^x1

Svar #2
07. juni 2007 af trice (Slettet)

Er det alt? Beviset for a er jo simpelt, men er beviset for b SÅ simpelt?

Men tusind tak :)

Brugbart svar (0)

Svar #3
07. juni 2007 af -Zeta- (Slettet)

#2.
Ja, principielt.

Brugbart svar (0)

Svar #4
07. juni 2007 af BanZ (Slettet)

som vist i svar #2 så mener du nok b=y/a^x.

f(x)=b*a^x <=>
y=b*a^x <=>
y/a^x=(b*a^x)/a^x <=>"/" med a^x på begge sider af "="
y/a^x = b a^x går ud med a^x og bingo..

Brugbart svar (0)

Svar #5
08. juni 2007 af rosiette (Slettet)

er dit svar mere rigtigt end mit Banz, det ser noget længere ud og indviklet..får man en bedre karakter til eksamen ved at vise dit bevis fremfor mit, synes dit spejler større overskud og mere forståelse, da mit virker så simpelt?


Brugbart svar (0)

Svar #6
08. juni 2007 af -Zeta- (Slettet)

#5.
Det er jo nøjagtig det samme i har gjort.

Brugbart svar (0)

Svar #7
08. juni 2007 af rosiette (Slettet)

oki...bare mig det forvirre alt detekstra han skriver på *G*

Skriv et svar til: Eksponentiel udvikling bevis for b

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.