Matematik

Bevis for Cos og Sin

08. juni 2007 af senadw124 (Slettet)
Hej!
Er der nogle der kan fortælle mig beviset for en Cos og Sin i en retvinklet trekant, og hvordan de fungerer?

PÅ forhånd tak :)

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. juni 2007 af Mandelbrot (Slettet)

Hvis du må bruge sinusrelationerne til beviset er det meget nemt.

a/sin(A) = c/sin(C)

Hvis trekanten er retvinklet er C=90, og sin(90)=1

a/sin(A) = c/sin(90) = c
<=>
sin(A)=a/c

Brugbart svar (0)

Svar #2
08. juni 2007 af The Master (Slettet)

Det er ikke et bevis! Det er en definition.

Brugbart svar (0)

Svar #3
08. juni 2007 af Mandelbrot (Slettet)

#2 Tænkte nok, at der var noget galt med det^^

Brugbart svar (0)

Svar #4
08. juni 2007 af ibibib (Slettet)

Du definerer cos(v) og sin(v) vha. enhedscirklen.
Derefter har du to ensvinklede og retvinklede trekanter fx. ABC og APQ, hvor hypotenusen i APQ har længden 1.

Brugbart svar (0)

Svar #5
08. juni 2007 af mathon


se
http://www.peecee.dk/index.php?id=50178

Skriv et svar til: Bevis for Cos og Sin

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.