Matematik
bevis: længde af projektion
18. juni 2007 af
hoppus (Slettet)
Er der nogen der kan hjælpe mig med at bevise at længden af projektionen er:
(ba)= projektionen
det er vektore så der er pile over, men det kan jeg ike lige finde ud af at lave her.
længden(ba)=længde (a+b)/længden(a)
er der nogen der kan hjælpe mig med at bevise denne formel...
på forhånd tak ;)
(ba)= projektionen
det er vektore så der er pile over, men det kan jeg ike lige finde ud af at lave her.
længden(ba)=længde (a+b)/længden(a)
er der nogen der kan hjælpe mig med at bevise denne formel...
på forhånd tak ;)
Svar #1
18. juni 2007 af hoppus (Slettet)
jeg har uploadet et link hvor i bedre kan se det
http://img122.imageshack.us/img122/6108/scanmatfu6.jpg
http://img122.imageshack.us/img122/6108/scanmatfu6.jpg
Svar #3
18. juni 2007 af peter lind
Rent umiddelbart kan jeg ikke gøre det bedre end bogen. Hvis du er gået i stå et eller andet sted, så give en præcis beskrivelse af hvor og hvad du ikke kan forstå.
Svar #4
18. juni 2007 af hoppus (Slettet)
det er ikke beskrevet i bogne...det er det som er en øvelse...som man selv skal udlede...altså 16.12
Skriv et svar til: bevis: længde af projektion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
