Matematik
integration ved substition.
19. juni 2007 af
louisefriis88 (Slettet)
(jeg benytter S som integraltegn. og det er et bestemt integral så forestil dig b over a.)
Ved integration ved substition i bestem integrale gælder;
Sba f(g(x))g´(x)dx = Sg(b)g(a) f(t)dt
håber det er forståeligt... :s
nå men mit spørgsmål går på hvor g´(x) kommer fra??
Ved integration ved substition i bestem integrale gælder;
Sba f(g(x))g´(x)dx = Sg(b)g(a) f(t)dt
håber det er forståeligt... :s
nå men mit spørgsmål går på hvor g´(x) kommer fra??
Svar #1
19. juni 2007 af ibibib (Slettet)
Hvis du laver en prøve:
Differentialkvotienten af F(t) = F(g(x)) er
(F(g(x))' = F'(g(x)·g'(x) = f(g(x)·g'(x).
Differentialkvotienten af F(t) = F(g(x)) er
(F(g(x))' = F'(g(x)·g'(x) = f(g(x)·g'(x).
Skriv et svar til: integration ved substition.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
