Matematik
eksempel i bog jeg ikke forstår??
20. juni 2007 af
louisefriis88 (Slettet)
hvorfor bliver der sat 0 og 0x i nedenfro:
½bx = 4-c "bliver til" ½bx+0 = 0x+4-c
i eksemplet er der ved at blive udregnet et andengradspolynomium
½bx = 4-c "bliver til" ½bx+0 = 0x+4-c
i eksemplet er der ved at blive udregnet et andengradspolynomium
Svar #1
20. juni 2007 af sigmund (Slettet)
Hvad står der videre? Jeg kan ikke se af den ene linje, hvorfor det bliver gjort. Der er dog intet i vejen med det, der bliver gjort. Der bliver jo bare lagt 0 til på begge sider!
Svar #2
20. juni 2007 af hg5e17ah (Slettet)
Det sker tit i beviser, for at komme frem til formlen. Det er et "trick". Og som sagt bliver der jo ikke ændret noget, når det er lagt til på begge sider. Så du skal ikke forstå det som andet, end et trick til at få det "rigtige".
Skriv et svar til: eksempel i bog jeg ikke forstår??
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
