Fysik
Haster' Eksame imorgen
20. juni 2007 af
Don--Omar (Slettet)
hej der,
jeg har eksame nu på torsdag,
og har brug for et godt tip,
har også prøvet a finde frem til henfaldskonstanten, men desværre er jeg ikke så klog,
( hvis nogen vil forklar mig denne ligning: kr-85 10,7 år i halveringstid
t½= 10.7 * 365 * 24 * 60 * 60= ca. 3,37 * 10^8s
k= in (2) / 3,37 * 10^8= 2,06 * 10^7 s^(-1)??? hehe hvad er det der s?
jeg har eksame nu på torsdag,
og har brug for et godt tip,
har også prøvet a finde frem til henfaldskonstanten, men desværre er jeg ikke så klog,
( hvis nogen vil forklar mig denne ligning: kr-85 10,7 år i halveringstid
t½= 10.7 * 365 * 24 * 60 * 60= ca. 3,37 * 10^8s
k= in (2) / 3,37 * 10^8= 2,06 * 10^7 s^(-1)??? hehe hvad er det der s?
Skriv et svar til: Haster' Eksame imorgen
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
