Matematik
Lille mat-opgave...
02. maj 2004 af
bml (Slettet)
Hej!
En funktion f er bestemt ved f(x)=x^2-2x-1.
Bestem x således at tangenten til grafen for f i punktet P(x,f(x)) er vinkelret på linjen med ligningen y=5x+1.
Er der nogen der kan hjælpe mig med det?
En funktion f er bestemt ved f(x)=x^2-2x-1.
Bestem x således at tangenten til grafen for f i punktet P(x,f(x)) er vinkelret på linjen med ligningen y=5x+1.
Er der nogen der kan hjælpe mig med det?
Svar #1
02. maj 2004 af PiaZorro (Slettet)
hvis nu jeg siger ortogonale linjer og a*c=-1.....siger det så dig noget eller skal du have mere hjælp?
Skriv et svar til: Lille mat-opgave...
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
