Matematik
en lille mat opg!!! please det haster
09. maj 2004 af
zara05 (Slettet)
løs ligningen:
1/x^2 = 25
på forhånd taaaaaak.....
1/x^2 = 25
på forhånd taaaaaak.....
Svar #1
09. maj 2004 af Peden (Slettet)
øhh ok, du bør nok læse lidt....
Start med at gange med X^2 på begge sider af lighedstegnet.
Så får du 25x^2 = 1.
Derefter dividerer du med 25 på begge sider, og så får du:
1/25 = x^2
Derpå tager du kvadratroden på begge sider og får derved:
x = (+/-) kvadratroden af 1/25
Start med at gange med X^2 på begge sider af lighedstegnet.
Så får du 25x^2 = 1.
Derefter dividerer du med 25 på begge sider, og så får du:
1/25 = x^2
Derpå tager du kvadratroden på begge sider og får derved:
x = (+/-) kvadratroden af 1/25
Skriv et svar til: en lille mat opg!!! please det haster
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
