Matematik

Hjælp til løsning af ligning

21. august 2007 af M-S-N (Slettet)
Jeg skal have løst følgende ligning, men kan ikke huske hvordan man isolerer x:

3 = 3*sin(x)

Håber der er nogen der kan hjælpe mig

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. august 2007 af ibibib (Slettet)

Hvis du regner i grader med en "normal" grundmængde:

1 = sin(x)

90 = x


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. august 2007 af peter lind

x = 90 +n*360

Brugbart svar (0)

Svar #3
21. august 2007 af Erik Morsing (Slettet)

3=3*sin(x)<=>sin(x)=1<=>x=arcsin(1)<=>pi/2 + 2*p*pi, p tilhører Z+

Brugbart svar (0)

Svar #4
21. august 2007 af Erik Morsing (Slettet)

Skrivefejl: Der skal naturligvis stå x=pi/2 +2*p*pi sidst i udtrykket.

Skriv et svar til: Hjælp til løsning af ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.