Kemi
Kemi opgave
02. september 2007 af
Nevio (Slettet)
hej alle sammen..
jeg har problemer med en kemi opgave og håber nogen ka hjælpe mig
Jeg har uploadet den da den indeholder symboler..:
http://peecee.dk/?id=65841
På forhånd tak!!
jeg har problemer med en kemi opgave og håber nogen ka hjælpe mig
Jeg har uploadet den da den indeholder symboler..:
http://peecee.dk/?id=65841
På forhånd tak!!
Svar #1
02. september 2007 af Kemiersjov (Slettet)
Den frigjorte energi svarer til reaktionen mellem OH- og H (E). I andet delforsøg, frigøres kun den halve energimængde, da den ene reaktant er begrænset (E/2).
Den temperaturstigning du der er den energimængden i forhold til volumenet. I andet forsøg er dit volumen 3/4 af det første volumen.
Det gænder derfor, at deltaT1=E/V og deltaT2=(E/2)/((3/4)*V).
Reducer selv så du får deltaT2 i forhold til deltaT2
Den temperaturstigning du der er den energimængden i forhold til volumenet. I andet forsøg er dit volumen 3/4 af det første volumen.
Det gænder derfor, at deltaT1=E/V og deltaT2=(E/2)/((3/4)*V).
Reducer selv så du får deltaT2 i forhold til deltaT2
Svar #2
02. september 2007 af Nevio (Slettet)
jeg er ikke helt med hva du mener med "reducer selv..."
og står E for energi??
og står E for energi??
Svar #3
02. september 2007 af Kemiersjov (Slettet)
Hvis deltaT1=E/V og deltaT2=(E/2)/((3/4)*V)
kan du udtrykke deltaT2 som funktion af E, V og deltaT1. Da deltaT1=E/V kan du få E og V til at udgå af udtrykket.
kan du udtrykke deltaT2 som funktion af E, V og deltaT1. Da deltaT1=E/V kan du få E og V til at udgå af udtrykket.
Skriv et svar til: Kemi opgave
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
