Matematik
int
02. september 2007 af
kitty_123 (Slettet)
Hjælp jeg er gået i stå..
jeg har prøvet at regne denne opg:
S y^3/(1-y^2)2
jeg får:
S y^3/(1-y^2)2
substituere: x=1-y^2 <-> y^2= 1-x
så får vi:
dx/dy= -2y og dx=-2ydy
= Sy^3/(1-y^2)^2dx= 1/2S y^2/(1-y^2)^2 -2ydy
= 1/2S 1-x/x^2 dx
= 1/2S (1/x^2 - 1/x^2) dx <-- gir det ikke 0??
jeg har prøvet at regne denne opg:
S y^3/(1-y^2)2
jeg får:
S y^3/(1-y^2)2
substituere: x=1-y^2 <-> y^2= 1-x
så får vi:
dx/dy= -2y og dx=-2ydy
= Sy^3/(1-y^2)^2dx= 1/2S y^2/(1-y^2)^2 -2ydy
= 1/2S 1-x/x^2 dx
= 1/2S (1/x^2 - 1/x^2) dx <-- gir det ikke 0??
Skriv et svar til: int
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
