Tysk

Tysk stil

03. september 2007 af Alpha Han (Slettet)
Jeg skal skrive en tysk stil om mig selv. emnet er præsentation. men jeg ved ikke helt hvordan jeg skal starte den.

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. september 2007 af danielruhmann (Slettet)

Jeg ser, at du er 15 år.

Derfor går jeg ud fra, at din lærer med ordet præsentation mener, at du skal give læseren et indblik i, hvem du er. Altså en karakteristik (skole, familie, fritid, sport, fremtidsplaner)

Brugbart svar (2)

Svar #2
04. september 2007 af Erik Morsing (Slettet)

Du starter sådan her (sæt selv ind ved prikkerne):

Mit navn er Jens Peter, jeg er 15 år gammel og går i skole i *** i *** klasse. Min dag begynder klokken ***, hvor vækkeuret forkynder en ny dag. Om morgenen er jeg temmelig søvning og har lidt svært ved at komme ud af fjerene, men når jeg først er oppe, så ryster jeg nattens drømme ud af kroppen og kommer op i omdrejningerne. Jeg cykler til skole, den ligger ikke ret langt fra hvor jeg bor, for jeg elsker motion (det her er der nok ikke nogen, der kontrollerer, hvis du alligevel sidder i fars bil på vej til skole og gnider søvnklatterne ud af øjnene).
Jeg holder meget af skolen, vi lærer noget nyt hver dag. Især matematik, fysik og sprog holder jeg meget af, men også sport og musik kan jeg lide. Det sidste dyrker jeg en del i min fritid sammen med nopgle klassekammerater. Mine lektier laver jeg efter klokken ***, og jeg får megen hjælp inde på Studieportalen, som jeg er meget glad for.
Mit udseende: Ja her er nok ikke så meget at prale af, men jeg er omgængelig og har mange venner, og en enkelt kæreste har jeg da også haft - sådan da.
Jeg ved ikke rigtigt, hvad jeg mere skal fortælle ud over, at jeg er rødhåret, har fregner og hader stegt sild.

Svar #3
08. september 2007 af Alpha Han (Slettet)

Nice, tusinde tak man :D

Skriv et svar til: Tysk stil

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.