Matematik
Inegration ved substitution
04. september 2007 af
Tipp-Ex (Slettet)
Hvordan vil i løse dette integrale med subsitution:
(Intergraltet af) (3^(lnx))*(1/x) dx
På forhånd tak
(Intergraltet af) (3^(lnx))*(1/x) dx
På forhånd tak
Svar #2
04. september 2007 af Tipp-Ex (Slettet)
Sådan startede jeg også, men hvad med den anden variabel?
Svar #3
04. september 2007 af ibibib (Slettet)
Der er kun en variabel x og når du substituerer er t den eneste
dt/dx = 1/x <=> dx=xdt
dt/dx = 1/x <=> dx=xdt
Svar #4
04. september 2007 af Tipp-Ex (Slettet)
Det følger jeg slet ikke.
Jeg substituerer lnx og omskriver dx. Så er der da stadigvæk variablen tilbage i (1/x)
Jeg substituerer lnx og omskriver dx. Så er der da stadigvæk variablen tilbage i (1/x)
Skriv et svar til: Inegration ved substitution
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
