Matematik

familie af funktioner

29. januar 2003 af SP anonym (Slettet)
f(x)= a/x + 4x , x>0

grafen for en af funktionerne har vandret tangent i det pkt der har førstekoord. i 1

bestem a for den tilhørende funktion.

Er der nogen der har en ide til hvordan jeg kommer i gang

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. januar 2003 af Jean

Differentier den og sæt f'(1) = 0

Svar #2
02. februar 2003 af SP anonym (Slettet)

f`(x)= 4 eller hvad?

skal a/x differentieres som en brøk?

Jeg forstår ikke det her

Skriv et svar til: familie af funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.